48 Views

Kubanska federacija dopisnog šaha (FECAP) – organizira ” I Friends of Caissa International Open Tournament ” za sudjelovanje svih igrača ICCF-a, bez obzira na njihov rejting . Turnir će se igrati u jednoj fazi .

Registrirani igrači grupirani po rejtingu bit će raspoređeni u grupe od 11, 13 ili 15 igrača, tako da svi članovi grupe imaju sličan rejting . Broj grupa ovisit će o broju prijava . Dopuštene su do 2 registracije , s drugom registracijom igrač će biti uparen u skupini koja slijedi nakon prve skupine .

Datum početka turnira je 31. siječnja 2024. godine .

Kotizacija iznosi 9 € .

Turnir će se igrati na ICCF poslužitelju uz kontrolu vremena trostrukog bloka s odgovarajućim trajanjem turnira prema prosječnom rejtingu svake grupe: 350 dana igre, s 50 dana početne banke i 1 dana povećanja za prvih 50 poteza .

Turnir će biti rejtingiran i valjan za dobivanje normi za ICCF naslove u grupama koje ispunjavaju sve uvjete koje zahtijeva ICCF.

Prijave

Sustav igre I Friends of Caissa International Open Tournament dopušta do dvije prijave po igraču, a druga prijava će se sparivati u skupini koja slijedi nakon prve skupine. Grupe se formiraju prema redoslijedu i postoji samo jedna faza.

Prijave i plaćanje kotizacija za I Friends of Caissa International Open Tournament moraju se obaviti DE sustavom na poslužitelju ICCF-a otvarajući izbornik Kuba u novim događajima. Link vodi do prijava za I Friends of Caissa International Open Tournament

Upisi se moraju zaprimiti najkasnije do 5. siječnja 2024 .

Nagrade

Ovaj turnir će dodijeliti nagrade (plakete)  za prva 3 u svakoj skupini . Sustav izjednačenja bit će: 1. Baumbach, 2. Sonnenborn-Berger, 3. rezultati međusobno izjednačenih igrača i 4. najniži rejting na početku turnira.

Za prijave : https://www.iccf.com/EventAnnouncement.aspx?id=103377

Popis pretplatnika : https://www.iccf.com/Registrations.aspx?id=103377

Prijatelji Sumus,

Giraldo Menéndez Rodríguez
[email protected]
Predsjednik FECAP-a i delegat ICCF-a Kuba.

Skip to content